165-Actie-header.webp

Nu nog meer acties tijdens onze Summer Sale

Naast de mooie acties die je hieronder ziet staan hebben we tijdens onze Summer Sale nog meer mooie acties! klik hier om te kijken welke spectaculaire acties wij nog meer hebben t/m 31 juli! 

 

4e Luxaflex® hor gratis!*

Het primaire doel van een hor is het buiten houden van insecten, zodat je binnen ongestoord kunt genieten van de frisse lucht. Maar wist je dat onze horren ook verkrijgbaar zijn met pollenwerend gaas?

Bekijk actie

Kobe gordijnen
5e meter Gratis!

Comfort en luxe staan centraal in de productvisie van Kobe, waarbij hoogwaardige stoffen worden ontwikkeld die geschikt zijn voor diverse interieurstijlen. Geïnspireerd door de natuur worden texturen, patronen en kleuren vertaald naar stoffen, waarbij essentiële elementen uit interieur- en modetrends worden overgenomen.

Bekijk actie

4e rolgordijn, duette, plissé en houten jaloezie uit onze Bezt collection kado!*
 

Op zoek naar de perfecte raamdecoratie? Kom langs en bekijk onze uitgebreide Bezt collectie. Laat je verrassen door de vele mogelijkheden en vind de ideale oplossing voor jouw ramen.

Bekijk actie

Combineer verschillende producten van onze BezT collectie en profiteer!

Ben je zojuist verhuisd naar je nieuwe woning? Staat er een grote verbouwing op de planning voor je huidige huis, of ben je bezig met meerdere projecten tegelijkertijd? Dan heeft Berg & Berg in Den Haag dé perfecte deal voor jou. Profiteer nu van kortingen tot wel 15% op onze Bezt-collectie. Deze collectie biedt een prachtig assortiment aan PVC vloeren, gordijnen en raamdecoratie van uitstekende kwaliteit. Door verschillende producten met elkaar te combineren, kan je korting flink oplopen.

Bekijk actie

Gratis interieuradvies op maat bij Berg&Berg in Den Haag

Het vertalen van jouw wensen naar een mooi passend interieur kan best een uitdaging zijn. Hier hebben wij een oplossing voor!

Bekijk actie

Gratis inmeten bij Berg&Berg in Den Haag

Bij Berg&Berg in Den Haag streven wij naar kwaliteit. Dit geldt niet alleen voor de kwaliteit van onze producten zelf, maar ook voor de kwaliteit van de montage.

Bekijk actie