141-vloeren_vinyl_header.webp

Vinyl, een naadloos strakke vloer in de look die je maar wilt.

Waarom kiezen voor vinyl
product_vloeren-header

Gratis advies op maat bij Berg&Berg


Het vertalen van jouw wensen naar een mooi passend interieur kan best een uitdaging zijn. Hier hebben wij een oplossing voor!
vloeren_vinyl_sfeer1920

"Vinyl is de veelzijdige en betaalbare keuze voor wie op zoek is naar een duurzame vloeroplossing met eindeloze ontwerpmogelijkheden. Met zijn praktische eigenschappen en stijlvolle uitstraling voegt vinyl een vleugje moderniteit toe aan elk interieur."

 

 

Ontdek bij Berg & Berg in Den Haag de veelzijdige collectie vinylvloeren van toonaangevende merken. Deze vloeren bieden niet alleen een strakke afwerking, maar zijn ook zacht verend, comfortabel en geluiddempend. Of je nu houdt van een natuurlijke houtstructuur, een moderne betonlook of een opvallende kleur, er is altijd een vinylvloer die bij jouw smaak en woonstijl past. Bovendien zijn vinylvloeren eenvoudig te onderhouden en bestand tegen water dankzij de sterke top- en beschermlaag.

vloeren_vinyl_sfeer1200_1

Vinyl, de nieuwe standaard in comfortvloeren

Vinyl, vaak beschouwd als de volgende generatie comfortvloeren, biedt een uitstekende geluiddempende werking, waardoor zowel het contact- als omgevingsgeluid aanzienlijk wordt verminderd. Bovendien weten productontwikkelaars steeds weer zeer realistische designs, reliëfs en coatings te creëren, waardoor vinylvloeren een prachtige én praktische keuze zijn voor elke ruimte in huis en voor elke woonstijl.

 

Duurzame bescherming met diamond seal toplaag

Onze vinylvloeren zijn uitgerust met een gepatenteerde Diamond Seal toplaag, die jouw vloer beschermt tegen slijtage. Deze vloeren zijn bijzonder sterk en veerkrachtig, waardoor zelfs indrukken als vanzelf weer omhoog komen. Bovendien zijn schoenzoolstrepen eenvoudig te verwijderen, waardoor jouw vloer er altijd als nieuw uitziet.

 

vloeren_vinyl_sfeer1200_2

De mooiste vinyl vloer in de omgeving van Den Haag, Rijswijk ZH en Voorburg.

Als experts op het gebied van interieur in de omgeving van Den Haag, Rijswijk ZH en Voorburg kunnen we je perfect helpen. Ontdek de mogelijkheden van vinylvloeren bij Berg&Berg in Den Haag en laat je adviseren over de perfecte vloer voor jouw woning.

 

vloeren_vinyl_sfeer1200_3
styliste_slider_1920x600px_vloeren

Styliste aan het woord:

"Vinyl is de ideale vloerkeuze voor wie op zoek is naar een betaalbare en veelzijdige oplossing met een moderne uitstraling. Met zijn duurzame materialen en brede assortiment aan designs past vinyl perfect bij elke interieurstijl, waardoor het de ultieme keuze is voor een stijlvolle en praktische vloer."

Mogen we iets voor je doen?

Waar kunnen we je bij helpen?
voor het maken van een afspraak
ik kan wel wat hulp gebruiken bij het inrichten van mijn woning
voor het maken van een offerte
ik heb een specifieke vraag: