154-totaalinrichting_header.webp

 

Berg & Berg in Den Haag is jouw expert op het gebied van totaalinrichting in de omgeving van Den Haag, Rijswijk ZH en Voorburg.

 

 

Of het nu gaat om een nieuwbouwwoning die volledig ingericht moet worden, een bestaande woning die je volledig gaat verbouwen, of je kantoor- of bedrijfspand volledig wilt laten inrichten, bij Berg & Berg in Den Haag kunnen wij je volledig ontzorgen.
 
Niets is zo moeilijk als de juiste mensen bij elkaar te vinden en er dan ook nog eens voor te zorgen dat de planning soepel verloopt tijdens een verbouwing. Als de stukadoor vertraagd is, moet de schilder worden uitgesteld. Wat is de beste volgorde voor het stofferen van je woning, eerst de muren behangen, of eerst de vloer leggen? Dit zijn allemaal lastige vragen waar wij het antwoord op weten en waarmee wij je kunnen ontzorgen. Wij zijn jouw contactpersoon en regelen de rest.

 

 

totaalinrichting_sfeer1920

Alles voor jouw nieuwbouwproject, verbouwing of projectinrichting in de omgeving van Den Haag, Rijswijk ZH en Voorburg

Natuurlijk beginnen wij dit project met interieuradvies om jouw woonwensen en behoeften in kaart te brengen. We geven je advies op het gebied van stijl, maar zullen zeker ook de praktische kant niet vergeten. Wij zorgen er ook voor dat alle facetten van jouw project worden uitgevoerd door vakmensen, zo weten we zeker dat je de kwaliteit krijgt die je zoekt en van ons kunt verwachten. Wanneer alle voorbereidingen zijn afgerond, zullen wij jouw woning stofferen. Of je nu kiest voor een mooie PVC-vloer of Marmoleum®, Luxaflex® Duette® Shades of wavegordijnen, bij Berg & Berg in Den Haag weten we zeker dat je versteld zult staan van het eindresultaat.

Heb jij een project in de omgeving van Den Haag, Rijswijk ZH en Voorburg? Dan zien we je graag in onze winkel in Den Haag, waar de koffie klaarstaat!

totaalinrichting

Mogen we iets voor je doen?

Waar kunnen we je bij helpen?
voor het maken van een afspraak
ik kan wel wat hulp gebruiken bij het inrichten van mijn woning
voor het maken van een offerte
ik heb een specifieke vraag: