Merken Tarkett | Berg&Berg

Tarkett

Berg&Berg in Den Haag is de erkende interieurspecialist voor Tarkett PVC in de regio Den Haag, Rijswijk ZH en Voorburg. Een comfortabele, praktisch en hygiënische vloer die met de grootste aandacht voor het milieu wordt geproduceerd. Kies uit de vele moderne en natuurechte Tarkett dessins. Onze interieuradviseurs helpen je graag! Kom naar de winkel of maak online een adviesafspraak. 

Tarkett pvc vloer, 100% recyclebaar

Ontdek de Wereld van Tarkett pvc vloeren: innovatie, kwaliteit en duurzaamheid

Tarkett staat wereldwijd bekend als een toonaangevende producent van hoogwaardige PVC-vloeren die niet alleen stijlvol zijn, maar ook duurzaam en functioneel. Met een rijke geschiedenis van innovatie en een voortdurende toewijding aan kwaliteit, biedt Tarkett een uitgebreide collectie vloeroplossingen die voldoen aan de diverse behoeften en smaken van klanten over de hele wereld.

 

 

 

1. Baanbrekende Innovatie: Als pionier op het gebied van vloerbedekking heeft Tarkett voortdurend nieuwe normen gesteld voor innovatie in de industrie. Met geavanceerde productietechnieken en baanbrekend onderzoek ontwikkelt Tarkett voortdurend nieuwe vloeroplossingen die niet alleen voldoen aan de eisen van vandaag, maar ook anticiperen op de behoeften van morgen.

2. Duurzaamheid in actie: Duurzaamheid is een kernwaarde voor Tarkett. Door gebruik te maken van gerecyclede materialen, hernieuwbare energiebronnen en eco-efficiënte productieprocessen, streeft Tarkett ernaar om zijn ecologische voetafdruk te minimaliseren en bij te dragen aan een meer duurzame toekomst. De PVC-vloeren van Tarkett zijn niet alleen duurzaam geproduceerd, maar zijn ook ontworpen om lang mee te gaan, waardoor ze een milieuvriendelijke keuze zijn voor consumenten.

3. Diversiteit aan ontwerpen: Met een uitgebreide collectie van vloerontwerpen, variërend van realistische hout- en steenreproducties tot eigentijdse patronen en kleuren, biedt Tarkett voor elk wat wils. Of je nu op zoek bent naar een klassieke uitstraling of een moderne esthetiek, Tarkett heeft de perfecte vloer die jouw ruimte zal transformeren.

4. Klantgerichte service: Bij Tarkett staat de tevredenheid van de klant centraal. Het toegewijde team van experts staat klaar om klanten te begeleiden bij elke stap van het proces, van het kiezen van de juiste vloer tot de installatie ervan. Met hun diepgaande kennis en passie voor vloerontwerp streven ze ernaar om de perfecte vloerervaring te bieden aan elke klant.

 

 

 

Kies voor Tarkett voor jouw vloerbehoeften: Of je nu op zoek bent naar een vloer voor je huis, kantoor, winkel of openbare ruimte, Tarkett heeft de ideale vloeroplossing voor jou. Met zijn toewijding aan innovatie, duurzaamheid en kwaliteit, biedt Tarkett vloeren die niet alleen mooi zijn, maar ook een leven lang meegaan.

Ervaar de veelzijdigheid en kwaliteit van Tarkett PVC-vloeren vandaag nog en transformeer jouw ruimte in een oase van stijl en comfort.

 

 

Mogen we iets voor je doen?

Waar kunnen we je bij helpen?
voor het maken van een afspraak
ik kan wel wat hulp gebruiken bij het inrichten van mijn woning
voor het maken van een offerte
ik heb een specifieke vraag:

Ik wil graag advies

We nemen graag alle tijd voor een goed advies! Vraag een inspirerend adviesgesprek aan.

denhaag@bergenberg.nl

Verstuur een bericht