Merken Marmoleum | Berg&Berg

Marmoleum

Berg&Berg in Den Haag is de erkende interieurspecialist voor Marmoleum voor jouw regio. Met zorgvuldig geselecteerde ontwerpen, innovatieve technologieën en aandacht voor duurzaamheid, biedt Marmoleum een assortiment dat voldoet aan de hoogste normen van stijl en functionaliteit. Woon je in de regio Den Haag, Rijswijk ZH en Voorburg. Kom naar Berg&Berg in Den Haag en ervaar de unieke combinatie van vakmanschap en inspiratie die Marmoleum vloeren tot een onderscheidende keuze maakt. 

Marmoleum, een vleugje natuur in huis

Marmoleum is een vooraanstaand bedrijf dat gespecialiseerd is in hoogwaardige linoleumvloeren. De producten van Marmoleum worden geroemd vanwege hun esthetische schoonheid, duurzaamheid en veelzijdigheid. Deze vloeren hebben een natuurlijke uitstraling die zowel tijdloos als eigentijds kan zijn, waardoor ze perfect passen bij diverse interieurstijlen.

Het assortiment van Marmoleum omvat verschillende soorten linoleumvloeren. Marmoleum Click biedt bijvoorbeeld een handig klikbaar vloersysteem dat gemakkelijk te installeren is, terwijl Marmoleum Sheet traditionele linoleumvloeren in rollen levert voor een naadloze afwerking. Daarnaast biedt Marmoleum Modular modulaire vloertegels met diverse kleuren en formaten, en Marmoleum Aquajet maakt gedetailleerde ontwerpen mogelijk met behulp van innovatieve snijtechnologie.

 

 

 

Wat Marmoleumvloeren ook aantrekkelijk maakt, is hun duurzaamheid. Ze worden vervaardigd uit natuurlijke en hernieuwbare materialen, waaronder lijnzaadolie, houtmeel, kalksteen en jute, wat resulteert in een milieuvriendelijke vloerbedekkingsoptie. Daarnaast zijn Marmoleumvloeren gemakkelijk te onderhouden en bieden ze een comfortabele loopervaring dankzij hun veerkrachtige eigenschappen. Met Marmoleum kunnen klanten niet alleen genieten van een prachtige vloer, maar ook van de voordelen van een duurzame en hoogwaardige vloerbedekkingsoptie.

Naast de esthetische en functionele voordelen van Marmoleumvloeren, is het ook een gezonde keuze voor zowel mensen als het milieu. Marmoleum staat bekend om zijn antibacteriële eigenschappen, waardoor het een hygiënische optie is voor ruimtes waarin hygiëne een prioriteit is, zoals keukens, ziekenhuizen en scholen. Bovendien is Marmoleum hypoallergeen en vrij van schadelijke stoffen, wat het een ideale keuze maakt voor mensen met allergieën of gevoeligheden.

 

 

 

Verder biedt Marmoleum qua design en kleurkeuze een breed scala aan opties om aan verschillende smaken en interieurstijlen te voldoen. Van neutrale en ingetogen tinten tot levendige en gedurfde kleuren, Marmoleum heeft voor elk wat wils. Bovendien kunnen klanten met Marmoleumvloeren creatief zijn en unieke ontwerpen creëren door verschillende kleuren en patronen te combineren, waardoor ze een persoonlijk tintje aan hun ruimtes kunnen geven.

Marmoleum is al tientallen jaren een gevestigde naam is in de vloerbedekkingsindustrie, en het merk geniet wereldwijd een uitstekende reputatie vanwege zijn innovatieve benadering van linoleumvloeren. Met een sterke focus op kwaliteit, duurzaamheid en design blijft Marmoleum een toonaangevende keuze voor zowel residentiële als commerciële toepassingen.

 

 

Mogen we iets voor je doen?

Waar kunnen we je bij helpen?
voor het maken van een afspraak
ik kan wel wat hulp gebruiken bij het inrichten van mijn woning
voor het maken van een offerte
ik heb een specifieke vraag:

Ik wil graag advies

We nemen graag alle tijd voor een goed advies! Vraag een inspirerend adviesgesprek aan.

denhaag@bergenberg.nl

Verstuur een bericht