Zo houd je de zon buiten tijdens het thuiswerken

Zo houd je de zon buiten tijdens het thuiswerken
15 februari 2024

Een fijne thuiswerkplek begint met een rustige omgeving. En nu de zon steeds langer en feller begint te schijnen, wordt de noodzaak voor goede zonwering steeds groter. Er is namelijk niks zo vervelend als de zon die op jouw beeldscherm kaatst. Of wanneer je alle gordijnen dicht moeten doen en er geen licht meer binnenschijnt.

 

 

Verbeter de akoestiek met zonwering.

Merk je tijdens het bellen of Skypesessies ook dat het geluid bij je thuis best hol klinkt? Verbeter dan de akoestiek in huis met je raamdecoratie. Want de stof van de gordijnen of andere raamdecoratie dempt geluid. Daardoor klinkt het een stuk prettiger, voor jou en voor degene met wie je aan het videobellen bent. Klinkt het nog steeds hol? Combineer dan zonwering met gordijnen. Effectief én sfeervol!

 

Plissé Shades voor privacy met uitzicht.

Herken je dat: ’s ochtends drink je graag een kopje koffie in de eerste zonnestralen, maar wanneer je aan het werk gaat kies je liever meer verduistering? Wat nu? Kies in dit geval voor raamdecoratie waarmee je de lichtinval zelf kunt aanpassen en daardoor meer mogelijkheden hebt dan alleen open of dicht. Met plisségordijnen kun je hiermee alle kanten op. De speciale stof en de plooien zorgen ervoor dat de plissés als een soort harmonica worden opgevouwen, zowel aan de bovenkant als de onderkant. Met de top-down bottom up bediening bepaal jij zelf de opening en daarmee lichtinval aan de bovenkant, de onderkant of allebei. Zo kun je met één hand exact de positie van jouw zonwering bepalen en breng je de zonwering eenvoudig omhoog of omlaag. Hierdoor behoud je het zicht naar buiten en de privacy van je thuiskantoor.

 

 

Verantwoorde rolgordijnen.

Rolgordijnen zijn ideaal als je van een strakke uitstraling houdt. Door de verschillende kleuren, materialen en structuren blijft de rolgordijn een favoriet, het past namelijk nagenoeg bij ieder interieur. Het solide design biedt talloze creatieve opties, zoals rolgordijnen met zijgeleiding die geschikt zijn voor een dakraam, of slimme rolgordijnen die automatisch opengaan wanneer jij dat wil. Zo kun jij ongestoord doorwerken. Kies je graag voor duurzaam? De collectie Luxaflex® rolgordijnen biedt Cradle to Cradle Certified stoffen en beslagsystemen, zodat jij op een verantwoorde keuze kunt maken voor je thuiskantoor.

 

 

Duette® Shades in jouw thuiskantoor.

Met Duette® Shades filter je op een natuurlijke en subtiele manier het daglicht. De raamdecoratie is verkrijgbaar in verschillende transparanties, bevestiging- en bedieningsmogelijkheden, zoals de elektrische PowerView® Automation. Kies voor de ultieme lichtregeling uit verduisterend, transparant of combineer deze! Het bijzondere ontwerp van de Duettes® met hun honingraatstructuur zorgt bovendien voor regulering van de kamertemperatuur, demping van het omgevingsgeluid en verlaging van het energieverbruik. Dé ingrediënten voor een fijne werkplek.

 

 

Verduisteren met een natuurlijk element.

Jaloezieën zijn een goede manier om de directe zon volledig tegen te houden maar geven ook de mogelijkheid om in een handomdraai het licht binnen te laten. Ga je voor een klassieke houtlook of voor een flitsend kleurtje? De laatste trends zijn erg gericht op de botanische look waarin natuurlijke materialen een grote rol spelen. Een groot voordeel van het plaatsen van houten jaloezieën is dat de lichtinval heel natuurlijk is. Er komt een mooie, warme kleur licht naar binnen. Houten jaloezieën kun je in tal van kleuren en structuren krijgen. Zo is het nieuwe Supreme Woods gemaakt van de hoogste kwaliteit hardhout, waarbij de natuurlijke elementen van de nerven naar voren komen.

 

Bepaal jouw eigen comfort met PowerView®.

Raamdecoratie en goede zonwering is een essentieel onderdeel van jouw wooncomfort. Niet gek dus, dat je investeert in kwalitatieve, mooie én slimme producten. Met PowerView® Automation kun je al jouw Luxaflex® raambekleding met je smartphone, tablet of afstandsbediening nauwkeurig aansturen. Open of sluit automatisch één of alle zonwering bij je thuis volgens vooraf ingestelde instelling en programma’s. Benieuwd of de PowerView® Automation ook voor jouw zonwering beschikbaar is? Laat je adviseren bij Berg&Berg in Den Haag.

Natuurlijke lichtinval biedt jouw werkplek een natuurlijke rust. En daar weet Luxaflex® perfect op in te spelen. Binnen het assortiment raamdecoratie zijn er vele oplossingen om zoveel mogelijk lichtinval te behouden, maar tegelijkertijd direct zonlicht te weren. Benieuwd wat voor jouw huis de beste oplossing is? Woon je in de omgeving van Den Haag, Rijswijk ZH en Voorburg? Kom naar Berg&Berg in Den Haag. Dé interieuradviseur voor jou.